Savon eläinsairaala sijaitsee idyllisellä paikalla Kiuruveden Hingunniemessä, suuren opetusmaatilan ja ravitallin läheisyydessä.

Tarjoamme eläinlääkintäpalvelut hevosille perusterveydenhuollosta aina vaativiin tutkimuksiin ja hoitoihin asti. Ystävällinen henkilökuntamme hoitaa urheilu- tai harrastehevostasi ammattitaidolla ja kokemuksella.

Savon eläinsairaala Oy on itsenäinen ja riippumaton yksikkö, jonka tuotot käytetään sairaalan toiminnan kehittämiseen - eli sinunkin hevosesi parhaaksi. Yrityksen omistus on alueen kuntien, kuntayhtymien ja hevosalan yhdistysten käsissä.

Noin 800 neliön kokoisella hevosklinikalla on korkeatasoiset tutkimus- ja toimenpidetilat, röntgenkuvaushuone, juoksumatto, leikkaussali sekä siihen liittyvät heräämö- ja kaatotilat. Klinikan palveluita täydentää sisätiloihin rakennettu juoksutuskäytävä, jonka ansiosta voimme tehdä ontumatutkimuksia tarvittaessa myös säältä suojassa.

Klinikalla on karsinatilat pidempään viipyville asiakkaille ja lisäksi tautisululla varustettu eristystila tartuntatautipotilaille.

Viihtyisissä tiloissamme asioi mielellään myös hevosen omistaja!