Miksi hevoset ovat parhaita lemmikkieläimiä

Savo Animal Hospital: Miksi hevoset ovat parhaita lemmikkejä

Hevosen omistaminen ei ole vain hauskaa, mutta se on myös hyödyllistä terveydellesi. Opettaaksemme sinulle yhden tai kaksi asiaa hienoista asioista, joita saat hevosen omistajana, olemme koonneet luettelon syistä, miksi hevoset ovat parhaita lemmikkejä:

Ne pitävät sinut fyysisestikunnossa.

hyvässälemmikki sinulle, koska ne vaativat paljon harjoituksia ja sinua kehotetaan olemaan fyysisesti aktiivinen.

Ratsastus on hyvä tapa pitää sinut terveenä ulkona. Se lisää sydämen voimaa ja lihaskykyä. Tämän lisäksi se parantaa tasapainoa, joustavuutta ja koordinaatiota.

Ne parantavat mielenterveyttäsi

Hevosesi ajaminen on hyödyllistä paitsi fyysiselle terveydellesi myös henkiselle hyvinvoinnillesi. Ratsastuksen aikana tekemiemme lantionliikkeiden on osoitettu lisäävän kehon oksitosiinitasoja, joka on sitoutuva hormoni. Oksitosiinipitoisuuden nousu johtaa enemmän onnellisiin suhteisiin, korkeampaan tyydytykseen ja kirkkaampaan mielialaan. Ulkona raikkaassa ilmassa hevosen kanssa on myös erinomainen henkinen harjoittelu.

Hevosten tiedetään olevan hyvin rauhallisia ja antavat sinulle rauhallisen mielentilan. He voivat opettaa sinua hidastamaan asioita ja nauttimaan luonnon tarjoamasta.

Hevoshoito auttaa Alzheimerin tautia kamppailevia ihmisiä löytämään rauhallisuuden ja helpottaa turhautumista, joka aiheutuu sairauden kanssa elämisestä.

Ne parantavat sosiaalisia taitojasi

Hevosten pitäminen on myös hieno tapa seurustella muiden ihmisten kanssa. Ratsastusta tai osallistumista ratsastuskilpailuihin voi nauttia ryhmissä.

Hevoset ovat hienoja kilpailussa. Jos kilpailet hevosesi kanssa, opit arvokkaita taitoja viestinnässä ja urheilussa.

On paljon ihmisiä, jotka ovat intohimoisia ja kiinnostuneita hevosista aivan kuten sinäkin. Ratsastusseurat ja tallit ovat hyviä paikkoja, joissa voit tavata näitä ihmisiä.

Heillä on pitkä käyttöikä

Hevosilla on pidempi käyttöikä kuin muilla lemmikkeillä. Hevosen elinikä riippuu rodusta, mutta keskiarvo vaihtelee 25-30 vuoden välillä. Tämä antaa sinulle pitkän aikaa sitoutua ja kasvaa hevosesi kanssa.

He ovat hauskoja olla

Hevoset ovat energisiä ja leikkisiä, joten voit pitää hauskaa heidän kanssaan. Jokaisella hevosella on ainutlaatuiset ja erilliset persoonallisuudet, joita rakastat ja rakastat.

He ovat kauniita ja älykkäitä

Hevoset ovat kauniita ja tyylikkäitä. Monet maalarit ja valokuvaajat ovat innoittamana heidän kauneudestaan.

Hevoset ovat suuria, herkkiä olentoja, jotka ovat upeita jopa kaukaa. Vaikka koirat ja kissat ovat ihania olentoja, ei ole mitään muuta kuin hevonen, joka vaeltaa ja leikkii niityllä luonnollisesti.

Huolehdi hevosestasi

Hevoset tarvitsevat pätevän eläinlääkärin vuosittaisen tarkastuksen, johon sisältyy fyysisiä kokeita ja rokotuksia. Koska hevosilla on taipumus jalkamurtumiin, on välttämätöntä käydä säännöllisesti eläinlääkärillä.

Täällä Savon eläinsairaalassa tarjoamme hevosillesi lääketieteellistä, kirurgista ja hammashoitoa. Meidän tehtävämme ei ole vain hoitaa lemmikkisi, vaan myös auttaa sinua oppimaan pitämään paras ystäväsi onnellisena ja terveellisenä monien vuosien ajan. Ota yhteyttä ja pidä hevosesi liikkeellä Savon eläinsairaalassa!