Oikeat hevosenhoitovinkit, jotka sinun on tiedettävä

Savo Animal Hospital: Oikeat hevosenhoitovinkit, jotka sinun on tiedettävä

Hevoset ovat eräitä majesteettisimpia eläimiä planeetalla. Jos aiot ottaa sellaisen mukaan, sinun on parempi olla valmis, koska se ei ole helppoa. On monia asioita, jotka sinun on otettava huomioon ennen kuin päätät hyväksyä sellaisen, ja se on elinikäinen sitoumus.

Jos kuitenkin päätät ostaa hevosen, varmista, että voit pitää siitä hyvää huolta. Auttaaksemme sinua tässä me Savo -eläinsairaalassa olemme koonneet joitain perushevosenhoitovinkkejä.

Varmista, että hesäännöllisesti.

syövätJos pienten ja keskisuurten lemmikkien, kuten kissojen ja koirien, ruokamäärä on mielestäsi yllättävä, odota, kunnes saat selville kuinka usein hevoset syövät. Näitä eläimiä tulisi ruokkia hyvin tasapainoisella ruokavaliolla, joka sisältää erilaisia ​​hedelmiä ja vihanneksia.

Parasta tämän suuren eläimen ruokinnassa on kuitenkin se, että sinun ei tarvitse tehdä paljon. Voit vain päästää heidät ulos avomaalle ja antaa heidän pureskella laitumesi ruohoa. Laidut sisältävät jo niitä ravinteita, joita hevoset tarvitsevat elääkseen terveellisesti. Kun talvi tulee, suurin osa ruohosta on kadonnut, joten varmista, että varaat heinää ennen tämän kauden saapumista.

Tämän lisäksi tarvitset myös rajoittamattoman määrän makeaa vettä. Voit joko tehdä tämän hakemalla vesisäiliöitä, mutta kätevin tapa tehdä tämä on asentaa automaattinen juotin.

Luo sopiva ympäristö

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi ennen kuin hoidat hevosta, on, voitko luoda heille sopivan ympäristön. Näillä eläimillä on erittäin vaativat elinolot, ja heidän terveytensä ja hyvinvointinsa riippuu siitä.

Sinun pitäisi olla avoin kenttä, jossa he voivat vaeltaa vapaasti, mutta samaan aikaan, sen pitäisi pystyä sopimaan täysikokoiseen navettaan/talliin. Varmista myös, että avoimella kentällä ei ole mahdollisia vaaroja, kuten reikiä, ruosteisia metalliromuja, rikkoutunutta puuta jne

. Pidä talli aina puhtaana, koska se toimii heidän suojanaan. Puhdista koko talli joka päivä, jotta lanta, hämähäkinseitit ja pölypilkut eivät kerry. Kun et pysty ylläpitämään tätä rakennusta, se voi helposti olla kasvualusta erilaisille bakteereille, jotka voivat aiheuttaa sairauksia hevosillesi.

Seuraa heidän terveyttään

Vaikka on normaalia, että hevosesi sairastuvat aika ajoin, parasta, mitä voit tehdä, on estää sen tapahtuminen. Voit tehdä tämän seuraamalla tarkasti heidän terveyttään ja tarkkailemalla, toimivatko he eri tavalla. Jos huomaat jotain vialla, vie ne heti eläinlääkäriin.

Sairaaloiden, kuten Savo Animal Hospitalin, eläinlääkärit voivat helposti tunnistaa vian vain katsomalla niitä. Sitten he antavat sinulle lääkärin neuvoja siitä, mitä sinun pitäisi tehdä seuraavaksi, tai he voivat määrätä sinulle tarvittavat lääkkeet, jotta he voivat toipua.