Savo Animal Hospital: Vinkkejä muistaa, kun ratsastuksen

ratsastaminen Ratsastus on hauska urheilulaji, jonka avulla voit nähdä maailman uudesta näkökulmasta ajon aikana. ori ja kiertelevä pellon ympäri. Lisäksi se toimii erinomaisena kehon liikuntana, koskaparannan fyysisiä kykyjäsi ja vahvistaa ydintäsi. Voit myös parantaa ryhtiäsi ja tasapainotunnettasi. Olitpa aloittelija tai kokenut ratsastaja, tässä on tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä: 

Käytä kypärää 

Kypärän käyttäminen on tärkeä turvatoimenpide hevosella ajaessasi. Tämä koskee kaikkia, olitpa aloittelija vai asiantuntija. Kypärä voi suojata sinua mahdollisilta haitoilta, varsinkin tilanteissa, joissa saatat pudota hevosestasi. Varmista ennen matkan aloittamista, että se sopii tiukasti päähän ja on kunnolla kiinni. 

Ole aina tarkkaavainen. 

Hevosella ratsastaminen tarkoittaa keskittymistä kyseiseen toimintaan eikä mitään muuta. Ole tarkkaavainen ympäristöstäsi aina. Vältä ympäröivien ihmisten tai muiden asioiden häiritsemistä, jotta voit vähentää mahdollisia vaaroja. Kiinnitä lisäksi hevosesi täysi huomio ja tarkkaile sen käyttäytymistä. Katso onko äkillisiä liikkeitä tai ongelmia, joita he tuntevat. 

Tarkista varusteet 

ennen hevoselle hyppäämistä, tarkista varusteet huolellisesti. Ei vain sinun tulisi käyttää kaikkia suojavarusteitasi, mutta myös hevosesi tulisi varustaa tarvittavilla varusteilla . Tarkista satulan ympärysmitta, jos se on tiukasti istuva, jotta se ei pääse irti, kun yrität istua sille. Aina kun olet valmis, voit nousta oriisi. 

Opi nousemaan hevosellesi oikeinsiitä, että nouset 

Pitkä ratsastus alkaaoikein ja turvallisesti hevosellesi, joten älä nopeuta prosessia. Se auttaa, että joku auttaa sinua, jotta he voivat varoittaa kaatumistasi, niin että se voi tapahtua. Seiso ensin hevosen vasemmalla puolella ja hvanha ohjat vasemmalla kädelläsi. Älä pidä niitä tiukasti, koska se saattaa yllättää hevosesi. Aseta sitten vasen jalka jalustaan. Jalkapallosi tulisi olla jalustalla koko jalkasi sijaan. 

Laita sitten painosi vasemmalle jalalle ja nouse seisomaan. Käännä oikea jalkasi ylös ja yli hevosen selän. Tee tämä varovasti potkimatta mitään hevosen osaa prosessin aikana. Istu satulaan varovasti. Säädä jalustimet niiden oikeaan pituuteen. Laita sitten oikea jalkasi toiseen jalustaan. Nyt voit pitää hauskan kyydin. 

Käy Savon eläinsairaalassa 

Käy Savo Anima -sairaalassa, jos sinulla on kysyttävää lemmikkisi, etenkin hevosesi suhteen. Autamme mielellämme, joten älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Katso lisätietoja verkkosivustoltamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa