Savon eläinklinikka: Vinkkejä hevosten hoitoon

Savo Eläinklinikka: Vinkkejä hevosten hoitoon Hevosen

omistaminen on kuin lapsen saaminen, vain isompi! Hevoset ovat monimutkaisia ​​mutta kauniita eläimiä, jotka vaativat paljon hoitoa ja huomiota. Ennen kuin tuot uuden hevosetoverisi kotiin, sinun on ensin opittava hyvän hevosen hoidon perusteet.

Savo eläinklinikka antaa vinkkejä, jotka auttavat sinua käsittelemään ja varmistamaan, että hevosesi saa tarvittavaa hoitoa.

Valmistele rehu

Hevosten ruokinta on tärkein tehtävä heille pysyä onnellisina ja terveinä. Ajan säästämiseksi suosittelemme ostamaan vaaka-sarjan ja sarjan pieniä ämpärejä, joissa on aamiainen ja päivällinen. Näitä työkaluja käyttämällä voit mitata ja annostaa tarpeeksi aterioita loppuviikon ajaksi.

Pese hevosesi.

Anna hevosellesi kylpy varsinkin, jos se näyttää likaiselta. Noudata näitä vaiheita:

• Voit ensin letkuttaa sen rungon lämpimällä vedellä huuhdellaksesi ylimääräisen lian ja valmistelemalla niiden takin sampoolla.
  • Hiero shampoo turkkiin harjalla ja huuhtele.
  • Kun shampoo on huuhdeltu, puhdista se hoitoaineella.

Vakaa huolto

Koska hevoset viettävät suurimman osan ajastaan ​​tallissa, se on aina pidettävä puhtaana. Kun pidät niiden vakaana, muista poistaa märät tai likaantuneet laastarit ja poimia lanta. Huomaa, että tämä on helpompaa tehdä hevosen kanssa tallin ulkopuolella.

Huolehdi vedestä

Varmistaaksesi, että hevosesi on aina kosteutettu, täytä ämpäreitäsi makealla vedellä joka päivä.

Hoito

G-huoneenhoito vaaditaan kerran päivässä hevosiin tarttuvan mutan ja pölyn poistamiseksi. Anna myös hevosellesi nopea harja ennen ratsastusta estämään lian ja mutan leviäminen ihoa vasten ajaessasi.

Heinä Heinä

on tärkeä hevosellesi haavojen ja koliikkien estämiseksi. Voit valmistaa tarpeeksi heinää koko viikoksi kaikki yhdessä päivässä, jos haluat säästää aikaa kiireisillä päivillä.

Vaihda mattoja

Talvella hevoset on tarkistettava säännöllisesti ja niiden matot on säädettävä vastaavasti, koska lämpötilan muutos on merkittävä.

Puhdista kauhat Kauhojen

puhdistaminen on tärkeää, koska se auttaa estämään bakteereja ja likaantumista. Käytä w-käsivettä, kovaa harjaa ja kyynärrasvaa puhdistaaksesi kauhan tehokkaasti! Jotkut valkoiset etikat voivat myös auttaa.

Liikunta

Hevosen pitäminen huippukunnossa vaatii noin kaksi tuntia harjoittelua päivittäin, riippumatta siitä, onko se johdettu vai ratsastettu. Sekä verenkiertoa että ruoansulatusta parannetaan liikunnan avulla.

Lakaisu

Kun olet tehnyt kaiken, varmista, että annat ruokasalille, varastolle, vakaan sisäänkäynnin ja käytäville hyvän lakaistuksen varmistaaksesi, että se on puhdas.