Eläinlääkintäauto

HUOM! Tällä hetkellä klinikka-automme ei kierrä talleilla.

HOITOA HEVOSELLESI SIELLÄ, MISSÄ SITÄ TARVITAAN

Eläinlääkintäauto palvelee asiakkaitamme tallikäynnein etupäässä Pohjois-Savossa mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. Auto on varusteltu klinikkatasoisella, liikuteltavalla tutkimuslaitteistolla. Tallikäyntien aikana onnistuvat perustoimenpiteiden lisäksi mm. röntgenkuvaukset, hengitysteiden tähystykset ja ultraäänitutkimukset. Huom. ostotarkastusten röntgenkuvia emme ota talliolosuhteissa.

Savo Eläinsairaala: Hoitaa hevosesi siellä missä sitä ei tarvita

Etkö voi tuoda hevosesi sairaalaan? Älä huoli, Savon eläinsairaala tarjoaa eläinlääkärihoidon vierailuja juuri sinulle!

Savo eläinsairaala palvelee asiakkaitaan vakailla vierailuilla, pääasiassa Pohjois-Savossa, mutta voi myös mennä minne tahansa Suomeen. Automme on myös varustettu korkealaatuisilla

varusteilla. Vierailumme aikana teemme usein röntgenkuvia, hengitysteiden endoskooppeja ja ultraäänitutkimuksia.

Tässä on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä, ennen kuin varaat tapaamisen kanssamme: 

Yleiset ohjeet ennen tapaamisen varaamista

Varaa tietosi ja laskutusosoitteesi 

Varatessasi ajanvarausta tarvitaan perustiedot hevosestasi. Näin voimme tietää sen tyypin ja kuinka vanha se on. Ennen varausta henkilökohtaisia ​​tietojasi ja osoitettasi tarvitaan myös turvallisuussyistä.

Hevoset valmiina talliin

Jokaisessa tallissa on oltava ‘hyvä viemäröintijärjestelmä’ ja ‘tuuletus’. Viistot lattiat ja / tai viemärikanavat ovat tehokas tapa hallita viemäröintiä. Jotta hevoset olisivat valmiita vierailun aikana, sinun on toimitettava sopiva vuodevaatteet ja poistettava tahra, likainen ja heitetty heinä. 

Apulainen hevosen pitämisessä

Vaikka tarkastus näyttää helpolta, eläinlääkärintapaamiset ovat stressaavaa useimmille eläimille. He näkevät kuorma-auton nousevan ylös, kuulevat muiden hevosten kiihtyvän, haistavat muita hevosia eläinlääkärillä ja paljon muuta. 

Kaikesta tästä huolimatta eläinlääkärillämme on rauhallinen käytös ja paljon kokemusta hevosten käsittelystä. Koska työskentelemme suurten, vahvojen eläinten kanssa, joilla on väkivaltainen lentotuntuma, noudatamme aina varovaisuutta työskennellessämme heidän kanssaan. Tärkeä osa varovaisuutta on varmistaa, että hevosta pitävä henkilö osaa käsitellä heitä hoidon aikana.

Käsinpesu (kuuma vesi, saippua ja puhdas pyyhe / paperi)

Hyvä käsien hygienia on ensiarvoisen tärkeää infektioiden minimoimiseksi. Sen lisäksi, että kädet ovat puhtaita ennen kirurgisia toimenpiteitä, on erittäin tärkeää, myös haavoja puhdistettaessa, siteitä vaihdettaessa ja kliinisiä tutkimuksia suoritettaessa.

Hyvä valaistus

Kirkasta talli mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Asenna ikkunat ja kirkkaat kattopaneelit, jotka voivat tuoda maksimaalisen määrän luonnonvaloa talliisi. 

Puhtaat tarjottimet, pöydät tai tuolit 

Potilaidemme lääketieteellisen turvallisuuden varmistamiseksi meidän on käytettävä kaikkia laitteita turvallisesti, mukaan lukien niiden pitäminen puhtaina ja steriloituina. Näiden tärkeiden laitteiden perusteellinen ja tehokas puhdistus on välttämätöntä, jotta vältetään taudin leviäminen potilaalta potilaalle.

Paikka autolle mahdollisimman lähellä autotallia

Jotta tavaroiden kuljettaminen ja hevosesi käsittely olisi helpompaa, tarvitsemme pysäköintipaikan tallisi lähelle. 

Huoneen lämpötila

Jotta laitteidemme suorituskyky maksimoidaan täysin, tallin on oltava vähintään +10 ° C.Huomaa

! 

Rauhoittamisen jälkeen hevosen tulee olla ilman ruokaa vähintään kaksi tuntia tai kunnes se on täysin herännyt.
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@savonelainsairaala.fi!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa